Is de Yellowburger gepaneerd?

De Yellowburger is niet gepaneerd en de kaas blijft toch bij elkaar! Hoe doen we dat? Geheim recept. 

Hoe kan ik de Yellowburger het beste bereiden?

Rooster de Yellowburger 2-3 minuten op de hete BBQ, of in 
een goed verwarmde grillpan. Keer regelmatig, totdat beiden zijden mooi goudbruin zijn.  Genieten maar. 

Hoe kan ik de Yellowburger beter niet bereiden?

In een frituurpan, airfryer of magnetron is niet aan te raden.
Te zwart laten worden in de pan ook niet. 

Wat is VLOG-melk?

Onze vlog-melk komt uit Duitsland. Iedere stap in de keten die deze melk heeft doorlopen is gegarandeerd GMO-vrij. 

Wat is GMO-vrij?

GMO vrij betekent dat er geen genetische modificatie is gebruikt in het product of haar ingrediënten. Kortom: met de Yellowburger is niks raars gebeurd! 

Voedingswaarde Yellowburger GEit

Ingrediënten: 50+ kaas (74%) (Geitenmelk), 12% water, 9% room (Koe), 3% eiwitpoeder (kip), 2% zetmeel. Kaas gemaakt van microbieel stremsel. 

Voedingswaarde Yellowburger naturel

Ingrediënten: 45+ kaas (72%) (Koemelk), 15% room, 8% water, 
3% eiwitpoeder (kip), 2% zetmeel. Kaas gemaakt van microbieel stremsel. 

Voedingswaarde Yellowbuger Chili

Ingrediënten: 45+ kaas (67%) (Koemelk), 18% room, 9,15% water, 3% eiwit-poeder (kip), 2% zetmeel, 0,64% paprika, 0,09% tomaat poeder, 0,07% chili, 
0,05% natuurlijk paprika-extract. Kaas gemaakt van microbieel stremsel. 

Voedingswaarde Yellowburger kruiden

Ingrediënten: 45+ kaas (67%) (Koemelk), 19% room, 8,8% water, 3% eiwitpoeder (kip), 2% zetmeel, 0,1% peterselie, 0,1% bieslook. 
Kaas gemaakt van microbieel stremsel. 

Waar te koop?

We werken hard om de Yellowburger overal in de schappen te krijgen. Maar vraag vooral naar ons, dan komen we nog sneller bij jou in de buurt! 

Is de Yellowburger geschikt voor vegetariers?

De kritische lezer is het waarschijnlijk opgevallen, in de ingredientenlijst staat kip. Dan kan het toch niet vegetarisch zijn? Dit is alleen de vermelding van het eisoort. Dus er is gebruikt gemaakt van kippenEI, niet van de kip zelf.